Διαβάστε Νέα για Ελληνικά Πλοία

Νέα γραμμή από Κυλλήνη για Ιθάκη
Προκειμένου να καλύψει τις συγκοινωνιακές ανάγκες των κατοίκων και μετά την αποχώρηση της Ionian Ferries από τη γραμμή της Ιθάκης, η ναυτιλιακή εταιρεία Kefalonian Lines έχει ξεκινήσει ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τη Σάμη Κεφαλληνίας προς Ιθάκη και Κυλλ
Μια νέα κοινοπραξία πλοίων δημιουργήθηκε πρόσφατα για την εξυπηρέτηση των νησιών του Σαρωνικού. Στην Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού συμμετέχουν οι ναυτιλιακές εταιρείες Nova Ferries, 2way Ferries και Hellenic Seaways.
Βράβευση του Εξπρές Σκοπελίτης για την προσφορά του στις Μικρές Κυκλάδες
Το βραβείο Lloyd's για την ακτοπλοϊκή εταιρεία της χρονιάς δόθηκε στην πλοιοκτήτρια εταιρεία Μικρές Κυκλάδες ΝΕ, η οποία με το μοναδικό της πλοίο, το θρυλικό Εξπρές Σκοπελίτης, συνδέει όλο το χρόνο τη Νάξο με την Αμοργό και τις Μικρές Κυκλάδες.
Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου συζητούν την επαναφορά της ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών. Ο Κύπριος Υπουργός Μεταφορών δήλωσε πως μια ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας θα ενίσχυε τον τουρισμό.
Νέο αίτημα από τη Minoan για τη γραμμή Πειραιάς-Χανιά
Εντός του Νοεμβρίου, η Minoan Lines θα καταθέσει ξανά αίτημα στο Υπουργείο Ναυτiλίας για την δρομολόγηση πλοίων της στο λιμάνι των Χανίων.

Χρησιμοποιήστε το online σύστημά μας για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς όλα τα ελληνικά νησιά. Οι πληρωμές γίνονται μέσω ασφαλούς server...

Συνεργαστείτε μαζί μας & ΚερδίστεΈχετε ιστοσελίδα σχετική με την Ελλάδα; Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε χρήματα.


Για ταξιδιωτικά γραφείαΕίστε ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου; Κλείστε μαζί μας εισιτήρια στις καλύτερες τιμές.


  • Visa
  • Mastercard
  • Εγγύση Ασφάλειας Συναλλαγών από GoDaddy