ferry article
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Βράβευση του Εξπρές Σκοπελίτης για την προσφορά του στις Μικρές Κυκλάδες

Το βραβείο Lloyd's για την ακτοπλοϊκή εταιρεία της χρονιάς δόθηκε στην πλοιοκτήτρια εταιρεία Μικρές Κυκλάδες ΝΕ, η οποία με το μοναδικό της πλοίο, το θρυλικό Εξπρές Σκοπελίτης, συνδέει όλο το χρόνο τη Νάξο με την Αμοργό, τη Δονούσα, τα Κουφονήσια, τη Σχοινούσα και την Ηρακλειά.

Η εταιρεία Μικρές Κυκλάδες είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που περνά από γενιά σε γενιά. Μάλιστα σήμερα ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής της εταιρείας είναι και ο καπετάνιος του πλοίου, ο Γιάννης Σκοπελίτης. Η εταιρεία ξεκίνησε από τον παππού και τον πατέρα του και αργότερα θα αναλάβει ο γιος του, ο οποίος είναι απόφοιτος της Ακαδημείας Εμπορικού Ναυτικού.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει βραβευθεί πολλές πολλές από τοπικούς φορείς και οργανισμούς για την προσφορά της στα μικρά αυτά νησάκια του Αιγαίου, κυρίως το χειμώνα, όταν η σύνδεση με τον Πειραιά είναι πολύ αραιή. Αντίθετα, το πλοίο αυτό εξασφαλίζει καθημερινή σύνδεση των νησιών των Μικρών Κυκλάδων και της Αμοργού με τη Νάξο, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Όπως τονίζει ο κ. Σκοπελίτης, έχει συμβεί πολλές φορές να χρειάζονται σε κάποιο νησί γιατρό ή φάρμακα άμεσα και να πρέπει να το προσεγγίσουν με δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Έχει επισης χρειαστεί να μεταφέρουν τον ίδιο τον ασθενή στη Νάξο, ή σε κοντινά νησιά, όπως η Σύρος και η Σαντορίνη, προκειμένου να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 212 000 3006 Διαθέσιμο από 09:00 έως 17:00

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όπως και την πολιτική μας για αλλαγές και ακυρώσεις. Προβολή Ερωτήσεων

Αναζήτηση δρομολογίων...

Παρουσιάστηκε σφάλμα:
Ανανεώστε το πρόγραμμα περιήγησης και δοκιμάστε ξανά.
Top