ferry article
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Προς ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου

Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου συζητούν την επαναφορά της ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών. Ο Κύπριος Υπουργός Μεταφορών δήλωσε πως εξετάζεται κάθε δυνατότητα και αξιολογούνται οι οικονομικοί πόροι προς αυτό το σκοπό. Πρόσθεσε επίσης πως μια ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας θα ενίσχυε τον τουρισμό και θα δημιουργούσε μια ισχυρή εμπορική σχέση. Η σχέση αυτή θα ενίσχυε τη δυνατότητα για εξαγωγή προϊόντων στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Σήμερα η Ελλάδα και η Κύπρος συνδέονται μόνο αεροπορικώς. Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από τότε που σταμάτησαν (2002) τα συχνά δρομολόγια της Salamis Lines. Το πλοίο της Salamis εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Ρόδο προς Λεμεσό και Χάιφα (Ισραήλ). Μια άλλη ακτοπλοϊκή γραμμή που εκτελούσε εβδομαδιαία δρομολόγια από Πειραιά προς Λεμεσό την καλοκαιρινή περίοδο επίσης σταμάτησε πριν από χρόνια.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 212 000 3006 Διαθέσιμο από 09:00 έως 17:00

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όπως και την πολιτική μας για αλλαγές και ακυρώσεις. Προβολή Ερωτήσεων

Αναζήτηση δρομολογίων...

Παρουσιάστηκε σφάλμα:
Ανανεώστε το πρόγραμμα περιήγησης και δοκιμάστε ξανά.
Top