Διαβάστε εντυπώσεις σχετικά με Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Στην ενότητα αυτή, μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις των πελάτων μας για τις υπηρεσίες μας.
Αν θέλετε μπορείτε κι εσείς να γράψετε τις εντυπώσεις σας για τις υπηρεσίες μας.
Η ενότητα αυτή δεν αφορά το σχολιασμό των ναυτιλιακών εταιρειών και των πλοίων, αλλα μόνο εντυπώσεις/κριτική των υπηρεσιών μας. Αν θέλετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε τις εταιρείες και τα πλοία τους, παρακαλώ επισκεφθείτε την ενότητα με τις ναυτιλιακές εταιρείες

Προκειμένου να επαληθεύσουμε το σχόλιό σας, παρακαλώ προσθέστε τον Αριθμό Κράτησης.

FerriesInGreece is ranked 4/5 based on 12 users reviews and comments (12 ratings).
Γράψτε τις εντυπώσεις σας
Εξαιρετικό service
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

Έκανα δύο κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από το γραφείο σας on line το Σάββατο 2 Ιουνίου. Τις έκανα χωριστά, γιατί ήθελα να χρησιμοποιήσω δύο διαφορετικές εταιρίες. Ζήτησα και στις δύο κρατήσεις, να μου σταλούν τα εισιτήρια στο σπίτι με courier. Επίσης ήθελα με την ευκαιρία αυτή να σας γνωστοποιήσω ότι εχω παραγγείλει πρόσφατα και άλλη μια φορά εισιτήρια στην εταιρεία σας πάλι on line. Μου στείλατε ενα SMS, ρωτώντας με αν έμεινα ικανοποιημένη απο την εξυπηρέτησή σας. Θέλω λοιπον να σας γνωρίσω οτι μου δώσατε εξαιρετικό service, τοσο στο τηλέφωνο, όταν επικοινώνησα με κάποιον συνεργάτη σας, όσο και στο follow-up της παραγγελίας μου. Δεν συναντώ στην Ελλάδα τοσο συνεπή εξυπηρέτηση συχνά και αυτός είναι ο λόγος που ξαναχρησιμοποίησα τις υπηρεσίες σας και προτίθεμαι να το κάνω και στο μέλλον.

στις: 05-06-2012

Θερμά συγχαρητήρια
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την καταπληκτική σας ιστοσελίδα και την άψογη εξυπηρέτηση.
Πολλά ευχαριστώ!

στις: 04-04-2012

Ευχαριστώ για τη βοήθεια
starstarstarstarstar
4 / 5 stars

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και για τη συμβουλή σας. Τελικά ήταν πολύ εύκολο να παραλάβω τα εισιτήρια από το λιμάνι. Όλα πήγαν τέλεια!

στις: 22-03-2012

Πολύ εύκολο σύστημα
starstarstarstarstar
4 / 5 stars

Το πιο εύκολο σύστημα για κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων! Πολύ χάρηκα που βρήκα τη σελίδα σας! Ταξιδεύω συχνά στα νησιά για δουλειές και προτιμώ να αγοράζω τα εισιτήρια από το Ίντερνετ, γλιτώνω πολύ χρόνο και κόπο!

στις: 26-02-2012

Όλα άψογα
starstarstarstarstar
4 / 5 stars

Γενικά κλείνω εισιτήρια μέσω Ίντερνετ πολλά χρόνια, οπότε έχω εμπειρία στο θέμα. Πραγματικά τη δική σας εξυπηρέτηση τη βαθμολογώ με άριστα! Είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί! Τα εισιτήρια τα παρέλαβα από το κιόσκι της Minoan στο λιμάνι λίγο πριν μπω στο καράβι. Βέβαια ελπίζω σύντομα να μπορούμε και στην Ελλάδα να εκτυπώνουμε ηλεκτρονικά εισιτήρια για να ταξιδεύουμε απλά και μόνο με αυτά. Το ταξίδι άνετο και γρήγορο. Αν έχεις καμπίνα, το ταξίδι για Κρήτη περνάει γρήγορα.

στις: 02-02-2012

Εντυπωσιασμένοι με τις υπηρεσίες σας
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

Πραγματικά μείναμε εντυπωσιασμένοι με τις υπηρεσίες σας. Μέσα από τη σελίδα σας, έκανα κράτηση για δυο εισιτήρια από Πειραιά προς Μύκονο με επιστροφή τον περασμένο Αύγουστο. Είμαι Έλληνας του εξωτερικού και μένω τα τελευταία 10 χρόνια στη Νότιο Αφρική. Τα εισιτήρια έφτασαν με courier στο σπίτι μας 3 ημέρες μετά την κράτηση, γρήγορα και σίγουρα. Το ταξίδι ήταν ευχάριστο, άνετο και χωρίς καθυστερήσεις. Ταξίδεψα business class και πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει το παραπάνω κόστος, το ταξίδι είναι πιο ήσυχο και τα καθίσματα πιο ευρύχωρα.

στις: 17-11-2011

Χρησιμοποιώ τη σελίδα σας κάθε χρόνο
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

Όλα είναι άψογα. Ειδικά το προσωπικό σας, πολύ εξυπηρετικό και φιλικό. Παρέλαβα τα εισιτήρια από το κεντρικό κιόσκι της Blue Star στον Πειραιά, λίγη ώρα πριν το ταξίδι. Το πλοίο ήταν μεγάλο και καθαρό, τα κρεβάτια στις καμπίνες άνετα και αρκετά ευρύχωρα. Το μόνο παράπονο είναι πως ο κλιματισμός στις καμπίνες ήταν πολύ ανεβασμένος, χρησιμοποιήσαμε κουβέρτες για να κοιμηθούμε Αύγουστο μήνα!

στις: 14-11-2011

Συγχαρητήρια
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

Ευχαριστώ πολύ για όλα και συγχαρητήρια για τις υπηρεσίες σας! Θα σας ξαναπροτιμήσω!

στις: 11-10-2011

Γρήγορες και σαφείς απαντήσεις
starstarstarstarstar
4 / 5 stars

Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό σας για τις γρήγορες και σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις μου. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα online κράτηση εισιτηρίων και αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο απ' όσο φανταζόμουν! Μένω στην επαρχία και τα εισιτήρια ήρθαν στο σπίτι μου με courier 2 μέρες μετά την κράτηση.

στις: 26-09-2011

Μήπως ήρθε η ώρα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου;
starstarstarstarstar
3 / 5 stars

Έκλεισα τα εισιτήρια από την επαρχία καθώς στην περιοχή που μένω το κοντινότερο τουριστικό πρακτορείο είναι 40 χλμ μακριά. Το σύστημά σας είναι απλό και εύκολο, δυστυχώς όμως η επιλογή να παραλάβουμε τα εισιτήρια από το λιμάνι δημιουργεί λίγο άγχος στους επιβάτες. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά και τελικά να μην προλάβουμε το πλοίο. Μια μικρή καθυστέρηση, το κιόσκι θα μπορούσε να ήταν κλειστό, τα εισιτήρια θα μπορούσαν να μην ήταν εκεί... Στο τέλος όλα πήγαν καλά, είχαμε όμως συνέχεια αυτό το άγχος, αν θα πάρουμε στα χέρια μας τα εισιτήρια. Από την άλλη, η επιλογή κούριερ ήταν πολύ ακριβή. Σπούδαζα πολλά χρόνια στο εξωτερικό και εκεί τα πράγματα είναι ευκολότερα καθώς υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Καταλαβαίνω ότι δεν φταίει η εταιρεία σας που δεν υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Ελλάδα, θα ήταν όμως μια πολύ πιο εύκολη επιλογή. Ας ελπίζουμε σύντομα...


Απάντηση από FerriesinGreece.com
Συμφωνούμε μαζί σας πως η επιλογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα έλυνε πολλά προβλήματα, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Κανένα τουριστικό πρακτορείο στην Ελλάδα δεν μπορεί να εκδώσει ηλεκτρονικά εισιτήρια. Προκειμένου να ταξιδέψετε, θα πρέπει να έχετε στα χέρια σας τα εισιτήρια εκτυπωμένα. Όσον αφορά την αγωνία σας αν θα προλάβετε να παραλάβετε τα εισιτήρια, πραγματικά δεν υπήρχε λόγος. Το κιόσκι από όπου παραλαμβάνετε τα εισιτήριά σας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο που αναχωρεί το πλοίο. Δεν θα χρειαστείτε παραπάνω από 2 λεπτά για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας και να επιβιβαστείτε στο πλοίο.

στις: 01-09-2011

Εξαιρετικές υπηρεσίες
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

Έκανα κράτηση μέσα από την σελίδα σας για το Dodekanisos Pride από Λέρο προς Πάτμο. Καλό και καθαρό πλοίο, στην ώρα του και γενικά ευχάριστο ταξίδι. Οι υπηρεσίες ήταν εξαιρετικές σε κάθε επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και ευγενικές απαντήσεις. Πραγματικά το προσωπικό σας ξέρει τη δουλειά του!

στις: 16-05-2011

Παρακαλώ απαντήστε γρηγορότερα
starstarstarstarstar
3 / 5 stars

Ο server σας έπεσε την ώρα που έκανα την πληρωμή με την πιστωτική μου κάρτα, στο τελικό στάδιο της κράτησης. Καθώς δεν ήξερα σίγουρα αν η κράτηση είχε γίνει ή όχι, σας έστειλα e-mail αλλά η απάντηση ήρθε μετά από 24 ώρες. Για κακή μου τύχη, ήταν Κυριακή και στο τηλέφωνο δεν απαντούσατε. Το ταξίδι ήταν για κοντινή ημερομηνία και λίγο αγχώθηκα μέχρι να λάβω την απάντησή σας. Τελικά με ενημερώσατε ότι δεν είχε οριστικοποιηθεί η κράτησή μου και την ξαναέκανα.


Απάντηση από FerriesinGreece.com
Λυπούμαστε πολύ που καθυστερήσαμε να απαντήσουμε. Συνήθως απαντάμε στα e-mail σας μέσα στις επόμενες 8-12 ώρες. Μάλιστα απο το καλοκαίρι του 2012 το γραφείο μας θα παραμένει ανοιχτό και τα σαββατοκύριακα, ώστε να αποφεύγονται παρόμοια προβλήματα. Όσο για το server, σας βεβαιώνουμε πως είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις να παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα.

στις: 23-04-2011

Χρησιμοποιήστε το online σύστημά μας για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς όλα τα ελληνικά νησιά. Οι πληρωμές γίνονται μέσω ασφαλούς server...

Συνεργαστείτε μαζί μας & ΚερδίστεΈχετε ιστοσελίδα σχετική με την Ελλάδα; Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε χρήματα.


Για ταξιδιωτικά γραφείαΕίστε ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου; Κλείστε μαζί μας εισιτήρια στις καλύτερες τιμές.


  • Visa
  • Mastercard
  • Εγγύση Ασφάλειας Συναλλαγών από GoDaddy