Πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας

Ποιοι Είμαστε;

Η FerriesinGreece.com ασχολείται με την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Καθώς δραστηριοποιούμαστε στον τομέα του τουρισμού από το 1999, η εταιρεία μας διαθέτει πολύτιμη και μακροχρόνια εμπειρία. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να απαντήσει σε κάθε ερώτησή σας και να διεκπεραιώσει κάθε υπόθεση σχετικά με κρατήσεις για ακτοπλοικά εισιτήρια.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από άλλα online ταξιδιωτικά γραφεία είναι το εύχρηστο σύστημα κρατήσεων για ακτοπλοικά εισιτήρια που έχουμε δημιουργήσει και η γρήγορη, άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού μας. Μέσα από το online σύστημά μας, μπορείτε να ελέγξετε τα δρομολόγια και τη διαθεσιμότητα, να δείτε φωτογραφίες των πλοίων με τα οποία θα ταξιδέψετε, να εντοπίσετε στο Google map τα λιμάνια αναχώρησης και άφιξης, να διαβάσετε πληροφορίες πώς θα πάτε στα συγκεκριμένα λιμάνια και επιπλέον να κάνετε την κράτησή σας για ακτοπλοικά εισιτήρια μεσω του server μας, ο οποίος παρέχει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές.

Καθώς συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες, μέσα από το σύστημά μας μπορείτε να κάνετε κράτηση για όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση εισιτηρίων πλοίων για Ιταλία και Τουρκία. Οι 35.000 επιβάτες που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο έχουν εδραιώσει ισχυρά την εταιρεία μας στον τομέα του ελληνικού τουρισμού.

Άλλες υπηρεσίες

Σε συνεργασία με την Greeka.com, προσφέρουμε ταξιδιωτικές πληροφορίες για όλα σχεδόν τα ελληνικά νησιά και για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην ηπειρωτική χώρα. Προτείνουμε επίσης εκατοντάδες ξενοδοχεία και οργανώνουμε ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μεταφορές από το λιμάνι στο ξενοδοχείο, περιηγήσεις και πακέτα εκδρομών στα νησιά.

Άδεια από ΕΟΤ

Η Ferriesingreece.com διαθέτει άδεια από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με αριθμό αδείας: 0207E60000472200.

Χρησιμοποιήστε το online σύστημά μας για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς όλα τα ελληνικά νησιά. Οι πληρωμές γίνονται μέσω ασφαλούς server...

Συνεργαστείτε μαζί μας & ΚερδίστεΈχετε ιστοσελίδα σχετική με την Ελλάδα; Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε χρήματα.


Για ταξιδιωτικά γραφείαΕίστε ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου; Κλείστε μαζί μας εισιτήρια στις καλύτερες τιμές.