Πρόγραμμα Συνεργασίας - FerriesinGreece.com

Έχετε ιστοσελίδα σχετική με την Ελλάδα; Μπορείτε τώρα να πουλήσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την ιστοσελίδα σας και να κερδίσετε χρήματα, γρήγορα και εύκολα!

Ο τρόπος αυτός συνεργασίας ονομάζεται "affiliate program" και είναι πολύ διαδεδομένος, ειδικά στο εξωτερικό, καθώς ουσιαστικά ωφελούνται και τα δύο μέρη: εσείς αυξάνετε τα έσοδά σας χωρίς κόπο και χωρίς καμία ευθύνη από μέρους σας, κι εμείς προωθούμε τις υπηρεσίες μας σε μεγαλύτερο κοινό μέσα από την ιστοσελίδα σας.
Απλά προσθέστε το link, το banner ή την εικόνα της μηχανής κρατήσεών μας (engine) στην ιστοσελίδα σας!

Τι προσφέρουμε;

Η FerriesinGreece.com παρέχει online σύστημα για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Καθώς συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας, μπορεί ο πελάτης να κλείσει ακτοπλοικά εισιτήρια προς όλα σχεδόν τα νησιά και τα λιμάνια της Ελλάδας. Επίσης, μπορεί να κλείσει εισιτήρια πλοίων από/προς Ιταλία και Τουρκία.

Γιατί να γίνετε affiliate συνεργάτης;
  • Για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Οι affiliate συνεργάτες μας λαμβάνουν προμήθεια για κάθε κράτηση για ακτοπλοικά εισιτήρια που γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα τους.
  • Έχετε πρόσβαση στις σελίδες διαχείρισης, όπου θα βλέπετε με κάθε λεπτομέρεια τις κρατήσεις που έγιναν από την ιστοσελίδα σας. Έτσι, θα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να δείτε το χρηματικό ποσό που σας αντιστοιχεί.
  • Χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο του Ferriesingreece.com, προσφέρετε μια επιπλέον χρησιμότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.Πώς να γίνετε affiliate;

Αν έχετε ιστοσελίδα που να σχετίζεται με την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά και σας ενδιαφέρει να κερδίσετε προμήθεια μέσω πώλησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, τότε παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για να μιλήσουμε αναλυτικότερα για αυτό το πρόγραμμα συνεργασίας και να λύσουμε τυχόν απορίες σας.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα;

Το σύστημα λειτουργεί πολύ εύκολα με ένα απλό link η μια μηχανή αναζήτησης που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε θέλετε στην ιστοσελίδα σας. Το link και η μηχανή αναζήτησης έχοουν έναν ξεχωριστό αριθμό affiliate, ώστε να ανιχνεύει την κράτησή. Αν ένας επισκέπτης της ιστοσελίδας σας κάνει κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσα από αυτό το link η μηχανή αναζήτησης, τότε λαμβάνετε προμήθεια για τη συγκεκριμένη κράτηση. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο από εσάς, εφόσον όλη τη διαδικασία της κράτησης την αναλαμβάνουμε εμείς.

Μάλιστα η εφαρμογή εγκαθιστά ένα cookie στον υπολογιστή του χρήστη, οπότε εφόσον ο χρήστης έχει επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας, ακόμη και αν κάνει την κράτησή του απευθείας στο FerriesinGreece.com μετά από λίγες μέρες, τότε πάλι θα πιστώνεται ο δικός σας λογαριασμός. Αυτό ισχύει αν η κράτηση γίνει μέσα στον επόμενο μήνα από την ημέρα που ο χρήστης επισκέφτηκε την ιστοσελίδα σας.

Η συμμετοχή σας στο affiliate πρόγραμμα συνεργασίας δεν κοστίζει απολύτως τίποτα.
Θα σας δώσουμε μια διεύθυνση (URL) από την οποία θα μπορείτε να βλέπετε καθημερινά την κίνηση και τα στατιστικά των κρατήσεών σας. Θα έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να βλέπετε όποια στιγμή θέλετε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που πωλήθηκαν από την ιστοσελίδα σας.

 

Πόση είναι η προμήθεια του affiliate;

Η προμήθεια του affiliate είναι 20% από το κέρδος μας.
Η Ferriesingreece.com αναλαμβάνει όλη την υπόλοιπη διαδικασία κράτησης: από την ασφαλή πληρωμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μεσω πιστωτικής κάρτας μέχρι την αποστολή των εισιτηρίων στον πελάτη. Όλες οι προμήθειες πληρώνονται απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μπορώ να προσθέσω engine στην ιστοσελίδα μου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το engine μας (πύλη που οδηγεί στη μηχάνη κρατήσεών μας) σε οποιαδήποτε σελίδα του website σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα του engine μας ώστε να ταιριάζει πλήρως με τα χρώματα της σελίδα σας.
Προτείνουμε engines σε 2 μεγέθη: Ένα κανονικό user friendly μέγεθος (435px) και ένα μικρότερο μέγεθος (300px). Το μικρό engine έχει λιγότερα πεδία από το κανονικό.

Μπορώ να προσθέσω ένα απλό link ή banner στην ιστοσελίδα μου;

Στο τέλος της σελίδας, θα βρείτε δείγματα banners που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Το link μπορεί να είναι ένα απλό κείμενο ή ένα banner. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικά σας banners για να προωθήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα banners που έχουμε δημιουργήσει για εσάς.
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να υπάρχει στον κώδικα του link/banner μας το στοιχείο του nofollow (rel="nofollow").

Ποιο banner θα χρησιμοποιήσετε; Ακολούθως σας προτείνουμε 14 banners, διαφορετικού μεγέθους το καθένα, για να επιλέξετε:
Download all banners (zip)
Ορισμένα banners είναι animated.

Παράδειγμα banner:

Χρησιμοποιήστε το online σύστημά μας για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς όλα τα ελληνικά νησιά. Οι πληρωμές γίνονται μέσω ασφαλούς server...

Συνεργαστείτε μαζί μας & ΚερδίστεΈχετε ιστοσελίδα σχετική με την Ελλάδα; Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε χρήματα.


Για ταξιδιωτικά γραφείαΕίστε ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου; Κλείστε μαζί μας εισιτήρια στις καλύτερες τιμές.