Διαβάστε Νέα για Ελληνικά Πλοία

Δρομολόγιο από Μπάρι για Ζάκυνθο ξεκινά στις 21 Ιουλίου
Τα δρομολόγια από Μπάρι για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο ξεκινούν φέτος στις 21 Ιουλίου. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 7 δρομολόγια αυτό το καλοκαίρι.
Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Aegean Speed Lines ζητά να δρομολογηθεί το πλοίο της Speed Runner IV στη γραμμή Παροναξίας το φετινό καλοκαίρι (2014).
Νέα γραμμή από Κυλλήνη για Ιθάκη
Προκειμένου να καλύψει τις συγκοινωνιακές ανάγκες των κατοίκων και μετά την αποχώρηση της Ionian Ferries από τη γραμμή της Ιθάκης, η ναυτιλιακή εταιρεία Kefalonian Lines έχει ξεκινήσει ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τη Σάμη Κεφαλληνίας προς Ιθάκη και Κυλλ
Μια νέα κοινοπραξία πλοίων δημιουργήθηκε πρόσφατα για την εξυπηρέτηση των νησιών του Σαρωνικού. Στην Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού συμμετέχουν οι ναυτιλιακές εταιρείες Nova Ferries, 2way Ferries και Hellenic Seaways.
Βράβευση του Εξπρές Σκοπελίτης για την προσφορά του στις Μικρές Κυκλάδες
Το βραβείο Lloyd's για την ακτοπλοϊκή εταιρεία της χρονιάς δόθηκε στην πλοιοκτήτρια εταιρεία Μικρές Κυκλάδες ΝΕ, η οποία με το μοναδικό της πλοίο, το θρυλικό Εξπρές Σκοπελίτης, συνδέει όλο το χρόνο τη Νάξο με την Αμοργό και τις Μικρές Κυκλάδες.

Χρησιμοποιήστε το online σύστημά μας για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς όλα τα ελληνικά νησιά. Οι πληρωμές γίνονται μέσω ασφαλούς server...

Συνεργαστείτε μαζί μας & ΚερδίστεΈχετε ιστοσελίδα σχετική με την Ελλάδα; Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε χρήματα.


Για ταξιδιωτικά γραφείαΕίστε ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου; Κλείστε μαζί μας εισιτήρια στις καλύτερες τιμές.