Χρήσιμες πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω του online συστήματός μας; Δείτε την ενότητα με τις Πιο Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) που μας ρωτούν οι πελάτες μας. Αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πολιτική Απορρήτου

Διστάζετε να κάνετε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσα από το online σύστημά μας; Διαβάστε την εταιρική μας πολιτική απορρήτου και ασφάλειας συναλλαγών. Σας διαβεβαιώνουμε πως όλες οι online συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και γίνονται μέσα από πιστοποιημένο server.

Νέα

Διαβάστε τα νέα μας για τα ελληνικά πλοία, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα νέα δρομολόγια της καλοκαιρινής σεζόν. Μέσα από την ενότητα αυτή, μπορείτε να ενημερώνεστε για ο,τιδήποτε καινούριο συμβαίνει στην ελληνική ναυτιλία.

Πολιτικές Εταιρειών

Πριν κάνετε την online κράτησή σας για εισιτήρια πλοίων, παρακαλούμε ελέγξτε τις πολιτικές των ακτοπλοϊκών εταιρειών ώστε να περιοριστεί κάθε παρεξήγηση. Πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως κάθε εταιρεία έχει διαφορετική πολιτική σχετικά με τις αλλαγές και ακυρώσεις εισιτηρίων.

Προορισμοί

Διαβάστε τα κείμενα που έχουμε ετοιμάσει σχετικά με ακτοπλοϊκούς προορισμούς και λιμάνια στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Παρουσιάζουμε κάθε προορισμό με αναλυτικές πληροφορίες και σημείο του λιμανιού σε Google map.

Λιμάνια της Αθήνας

Το γνωρίζετε πως η Αθήνα έχει τρία λίμάνια: τον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Λαύριο; Πλοία για τα νησιά αναχωρούν και από τα τρία αυτά λιμάνια. Στην συγκεκριμένη ενότητα, θα βρείτε χάρτη των λιμανιών καθώς και πληροφορίες πώς θα πάτε στα λιμάνια αυτά.

Live Κίνηση Πλοίων

Θέλετε να δείτε την ακριβή τοποθεσία των ελληνικών πλοίων αυτήν ακριβώς τη στιγμή; Δείτε στο χάρτη live την κίνηση και την τοποθεσία των πλοίων στις ελληνικές θάλασσες.

Χάρτες

Δείτε τα ελληνικά λιμάνια στο χάρτη. Επιλέξτε το σημείο αναχώρησης και άφιξης και δείτε τα στο χάρτη, ώστε να πάρετε μια καλύτερη εικόνα του ταξιδιού σας.

Χρησιμοποιήστε το online σύστημά μας για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς όλα τα ελληνικά νησιά. Οι πληρωμές γίνονται μέσω ασφαλούς server...

Συνεργαστείτε μαζί μας & ΚερδίστεΈχετε ιστοσελίδα σχετική με την Ελλάδα; Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε χρήματα.


Για ταξιδιωτικά γραφείαΕίστε ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου; Κλείστε μαζί μας εισιτήρια στις καλύτερες τιμές.