Διαβάστε εντυπώσεις σχετικά με Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Στην ενότητα αυτή, μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις των πελάτων μας για τις υπηρεσίες μας.
Αν θέλετε μπορείτε κι εσείς να γράψετε τις εντυπώσεις σας για τις υπηρεσίες μας.
Η ενότητα αυτή δεν αφορά το σχολιασμό των ναυτιλιακών εταιρειών και των πλοίων, αλλα μόνο εντυπώσεις/κριτική των υπηρεσιών μας. Αν θέλετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε τις εταιρείες και τα πλοία τους, παρακαλώ επισκεφθείτε την ενότητα με τις ναυτιλιακές εταιρείες

Προκειμένου να επαληθεύσουμε το σχόλιό σας, παρακαλώ προσθέστε τον Αριθμό Κράτησης.

FerriesInGreece is ranked 4/5 based on 67 users reviews and comments (67 ratings).
Γράψτε τις εντυπώσεις σας
website
Εξαιρετική υπηρεσία
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 21-10-2014

Έκλεισα εισιτήρια για Μύκονο και Σαντορίνη. Ο εκπρόσωπος της εξυπηρέτησης πελατών απάντησε όλες τις ερωτήσεις μου και τα εισιτήρια έφθασαν με κούριερ 4 μέρες μετά την παραγγελία. Η επιβίβαση στα πλοία ήταν πολύ εύκολη και άνετη και έτσι είχα ένα υπέροχο ταξίδι.

website
Πολύ καλό!!
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 14-10-2014

Έκλεισα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσω ίντερνετ και ήταν πολύ εύκολο και βολικό. Μετά από λίγο έπρεπε να ακυρώσω κάποια εισιτήρια και να αλλάξω τις ημερομηνίες, ενώ δεν ήμουν ακόμη στην Ελλάδα. Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας σας με βοήθησαν να λύσω τα προβλήματα αυτά γρήγορα και με πληροφόρησαν για ό,τι χρειαζόταν. Ακόμα, όταν, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της κράτησης στο ίντερνετ, είχα προβλήματα με την διαδικτυακή επικοινωνία, οι εκπρόσωποι με συμβούλεψαν μέσω e-mail ταχύτατα και με βοήθησαν να λύσω και αυτό το πρόβλημα. Οπότε η υπηρεσία μου άρεσε πάρα πολύ και θα την ξαναχρησιμοποιήσω στο επόμενο ταξίδι μου στην Ελλάδα. Ευχαριστώ για την σπουδαία εξυπηρέτηση! 

website
Πολύ καλό
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 19-09-2014

Αυτή ήταν η πρώτη φορά για μένα στην Ελλάδα, και αφού έψαχνα καιρό να βρω μια αξιόπιστη ιστοσελίδα, βρήκα τη FerriesinGreece. Έχει πολύ εύκολο σύστημα κρατήσεων που συνοδεύονται από επιβεβαιωτικό e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της κράτησης. Η υπηρεσία ήταν βοηθητική στο να πάρουμε τα εισιτήρια από τα ταξιδιωτικά γραφεία σε κάθε νησί. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

website
Πρώτη φορά στην Ferries in Greece
starstarstarstarstar
4 / 5 stars

στις: 17-09-2014

Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα την ιστοσελίδα FerriesinGreece και θεωρώ το σύστημα της εταιρίας σημαντικό ατού για τις διακοπές μας στην Ελλάδα. Μπορείς να επιλέξεις τις ώρες και τους συνδυασμούς που σε βολεύουν μέσω της ιστοσελίδας και να παραλάβεις τα εισιτήρια από διάφορα λιμάνια ή με κούριερ (με χρέωση). Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

website
Πολύ εύκολο σύστημα κρατήσεων
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 08-09-2014

Πολύ εύκολο σύστημα κρατήσεων, ιδανικό για διακοπές σε νησί, όπως οι δικές μας. Αμέσως μετά την κράτηση ακολούθησε ειδοποιητικό email με σαφείς οδηγίες. Θα την ξαναχρησιμοποιήσω!

website
Πήγε πολύ καλά
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 06-09-2014

Ευχαριστώ πολύ, η κράτηση των εισιτηρίων ήταν εύκολη, όπως και η παραλαβή τους από τα εκδοτήρια σε κάθε νησί.  Ευχαριστώ.

website
Υπηρεσία Πρώτης Τάξεως
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 03-09-2014

Είναι η δεύτερη χρονιά που κλείνω εισιτήρια μέσω της FerriesinGreece και η υπηρεσία αποδείχθηκε πάλι έξοχη. Το δρομολόγιό μου ήταν πολύ περίπλοκο, περιλάμβανε 5 νησιά, μερικές φορές 6 άτομα και άλλες 4, και 3 διαφορετικές ακτοπλοικές εταιρείες, αλλά δεν υπήρξαν προβλήματα. Οι εκπρόσωποι μάλιστα μας έστειλαν με emailτην διεύθυνση από ένα μέρος για να αφήσουμε τις αποσκευές μας, όσο θα κάναμε βόλτα στην Μύκονο. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

website
Ακτοπλοϊκή υπηρεσία
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 02-09-2014

Επισκέφθηκα πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες, που μου είχαν προτείνει διάφορες ιστοσελίδες αξιολόγησης, όταν ήθελα να οργανώσω με τους φίλους μου ταξίδι στην Ελλάδα, αλλα οι περισσότερες ήταν παλιές και δύσχρηστες. Δεν ήξερα καν αν θα κατάφερνα να παραλάβω τα εισιτήρια. Η FerriesinGreece είναι η μόνη σαφής και εύκολη ιστοσελίδα που βρήκα, και επίσης, η μόνη που επέτρεπε την αγορά εισιτηρίων με συνδυασμό προορισμών σε μία μόνο κράτηση( που σίγουρα χρειάζεσαι στην Ελλάδα!). Ακόμα, όταν φτάσαμε στην Ελλάδα, ήταν πανεύκολο να παραλάβουμε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τα τοπικά ταξιδιωτικά γραφεία. Επίσης, το ταξίδι με τα πλοία ήταν πολύ άνετο.

website
Τέλεια Υπηρεσία
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 25-08-2014

Τέλεια υπηρεσία για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τα Ελληνικά νησιά, πολύ εύκολη στη χρήση και με πολύ χαμηλές χρεώσεις κρατήσεων! Παρέχει όλες τις λύσεις για πολλές διαφορετικές ακτοπλοϊκές εταιρείες! Μπορείς να παραλάβεις τα εισιτήρια απευθείας στα ακτοπλοϊκά γραφεία ακριβώς πριν την επιβίβαση ή μπορούν να αποσταλούν με κούριερ οπουδήποτε. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία αυτή, όταν έρθουμε πάλι στην Ελλάδα, και την προτείνουμε σε όλους!

website
Θα τη χρησιμοποιήσω ξανά
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 17-08-2014

Γρήγορη, αξιόπιστη και μία από τις πιο φθηνές υπηρεσίες. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μένα είναι ότι έχει περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες και πιο πολλές ευκαιρίες κρατήσεων από τις άλλες υπηρεσίες(όπως, για παράδειγμα, η mikrocycladesline). Οπωσδήποτε θα την ξαναχρησιμοποιήσω.

website
Εξαιρετική υπηρεσία, ειδικά αν ενδιαφέρεσαι για κρατήσεις που συνδυάζουν ακτοπλοϊκές εταιρείες
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 29-07-2014

Η συνεργασία μου με την FerriesinGreece ήταν συνεπέστατη. Η FerriesinGreece μου επέτρεψε να κλείσω εισιτήρια για την κόρη μου και τη φίλη της με διαφορετικές ακτοπλοϊκές εταιρείες, για να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στο ταξίδι τους. Αφού μίλησα με έναν πολύ εξυπηρετικό υπάλληλο στην Ελλάδα, τα εισιτήρια στάλθηκαν με πολύ μικρή χρέωση στην αδερφή μου που ζει στην Αθήνα. Η FerriesinGreece με ενημέρωνε για την εξέλιξη της κράτησης μέσω e-mailκαι μηνυμάτων. Θα χρησιμοποιήσω την υπηρεσία ξανά, ειδικά κατά τη διάρκεια της υψηλής σεζόν, όταν είναι απαραίτητη η πρόωρη κράτηση για τη διασφάλιση του ταξιδιού.  

website
Κρατήσεις μέσω ίντερνετ-πολύ καλή εμπειρία
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 08-07-2014

Αγόρασα όλα τα εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας σας και εκτύπωσα την επιβεβαίωση της κράτησης. Είχαμε κλείσει τέσσεριςδιαφορετικές ακτοπλοϊκές διαδρομές. Η όλη διαδικασία πήρε λιγότερο από μισή ώρα. Όταν φτάσαμε στην  Ελλάδα, ακολουθήσαμε τις πολύ απλές οδηγίες και παραλάβαμε τα εισιτήρια από τοπικά λιμάνια ή ταξιδιωτικά γραφεία, που τα βρήκαμε πολύ εύκολα. Τα εισιτήρια εκδόθηκαν αμέσως. Όλα τα πλοία ήταν καλά. Προτίμησα τη SpeedLines και τα ταχύπλοα της BlueStar. Θα χρησιμοποιούσα την υπηρεσία σας ξανά και προτείνω ανεπιφύλακτα την εταιρεία σας σε όποιον επιθυμεί να κλείσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Ελλάδα. 

website
Εξαιρετική εξυπηρέτηση – άμεση και ακριβής
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 28-06-2014

Κλείσαμε 3 ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την ferriesingreece.com και μας εξυπηρέτησαν άψογα. Έλυσαν όλα τα προβλήματα που είχαμε με τα δρομολόγια, μας πληροφόρησαν για προγραμματισμένες αλλαγές και φρόντισαν για εναλλακτικές κρατήσεις και επιστροφή χρημάτων. Υπέροχη υπηρεσία, ενημερωτική ιστοσελίδα....την προτείνω ανεπιφύλακτα!

website
Εξαιρετική υπηρεσία!
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 27-06-2014

Κλείσαμε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το ταξίδι μας στην Ελλάδα μέσω της ιστοσελίδας αυτής και η υπηρεσία ήταν άψογη!! Καταφέραμε όχι μονο να κλείσουμε τα εισιτήρια, αλλά μας παραδόθηκαν στο σπίτι με κούριερ και έτσι δεν χάσαμε χρόνο, ούτε είχαμε δυσκολίες. Επιπλέον, μας έστελναν πολύ βοηθητικά e-mails, με τα οποία μας ενημέρωναν για τυχόν αλλαγές στα δρομολόγια. Προτείνω την υπηρεσία σε όποιον ενδιαφέρεται να οργανώσει ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά!

website
Παραπάνω από ικανοποιημένος
starstarstarstarstar
5 / 5 stars

στις: 24-05-2014

Πολύ εύκολο σύστημα κρατήσεων, εύχρηστη ιστοσελίδα για την εύρεση σχετικών δρομολογίων, πολύ καλή ομάδα. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Χρησιμοποιήστε το online σύστημά μας για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς όλα τα ελληνικά νησιά. Οι πληρωμές γίνονται μέσω ασφαλούς server...

Συνεργαστείτε μαζί μας & ΚερδίστεΈχετε ιστοσελίδα σχετική με την Ελλάδα; Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε χρήματα.


Για ταξιδιωτικά γραφείαΕίστε ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου; Κλείστε μαζί μας εισιτήρια στις καλύτερες τιμές.